about us

Кои сме ние

Inter Corporation e съвкупност от няколко компании, специализирани в областа на жилищното строителство, ремонтната дейност, производствена и монтажна дейност, както и интерирно обзавеждане.

Целия процес на жилищното строителство ни е зваършен. Ние проучваме, купуваме, възлагаме проектиране, изпълняваме строителството на даден обект във всичките му етапи и фази.

Извършваме ремонти във всякакъв вид. Организацията ни позволява да отработваме  такива и в авариен порядък. Ние правим ремонти от основите до покрива на даден обект.

Разполагаме със собствен цех за дограма, с възможност за изпълнение на всякакви типове поръчки. Цикъла е затворен- от производството- до монтажа.

Интериорното обзавеждане е нашата сила. Разполагаме с всякакъв вид специалисти във всички области. Имаме безброй награди за дизайн и изпълнение. Обзавеждаме обекти от съвсем стандартни до такива, достойни за награда.

История

Историята ни започва през 1989 год., когато регистираме една от първите частни строителни фирми в България с име ЕТ „Металург промбит инженеринг“. След това с течение на годините реализирахме стотици обекти в София и страната. С процеса на работа роявахме неколкократно  фирмите с които работим. Към днешна дата работещите компании са :

„Интерстрой НМ“ ЕООД

„Интерстрой Н“ ЕООД

„Инвестстрой НМ“ ЕООД

„Интеркорпорейшън“ ЕООД

„МИКС СТРОЙ БГ“ ЕООД

Управление

Инж. Никола Мутафчиев Управител

Работи в областта на строителството от 1978 година. Притежава две висши образования- инженер- металург, цветни и редки метали в ВХТИ и участва в изграждането на множество обекти от национално значение.

Прочети още

Инж. Никола Мутафчиев

Никола Мутафчиев - син Управител

Работи и участва активно в областта на строителството повече от 10 години. Първоначално стартира в семейния бизнес като началник на “Отдел продажби“. Завършва висше икономическо образование в София.

Прочети още

Никола Мутафчиев - син